Träning

Passbeskrivningar

Samtliga pass börjar med uppvärmning och avslutas med nedvarvning och stretch. Det spelar ingen roll vilken kondition du är i – ”alla” kan delta. Oavsett om du är nybörjare eller vältränad – så kommer du känna välmående efter avslutat pass.

Tisdagspasset, Styrkecore: Ett pass där vi kombinerar core övningar med styrketräning för axlar och höfter så att vi stärker upp kroppens bålmuskulatur och hållning. Vi fokuserar på styrka, inga konditionsövningar. Matta och vattenflaska medtas till passet.

Torsdagar, Tabata: Ett energifyllt intervallpass där vi med varierandeövningar bygger upp både styra och kondition. Vi tar oss igenom 8 intervaller i varje set där vi jobbar i 20 sekunder och vilar 10 sek. Matta och vattenflaska medtas till passet.

Äntligen lördag, Styrkepuls: Upp till 30 härliga stationer varvas med både styrka och kondition mellan 40-60 sekunder per station. Stationerna är varierande, vi går igenom hela kroppens stora muskelgrupper och du får dessutom upp flåset. Passar alla då du tar ut dig efter egen nivå på stationerna. Matta och vattenflaska medtas till passet.

Vi avslutar veckan med söndagspasset, Motionspass: Ett varierande gympapass till musik med styrka, smidighet och lättare kondition som går att variera efter egen förmåga. Passet avslutas med stretch och kort avspänning. Matta och vattenflaska medtas till passet.